Taxi company - Pregatiri pentru teste.

In jos

Taxi company - Pregatiri pentru teste.

Mesaj Scris de Try. la data de Dum Sept 18, 2016 8:47 am

În acest topic sunt prezentate toate informaţiile necesare celor ce vor să devină taximetrist, sau celor ce abia au intrat în această facţiune.

Modelul bunului simţ:
#1. La urcarea în taxi:
"Bună ziua (sau seara), unde doriţi?" / "Bună ziua (sau seara), care este destinaţa aleasă?" / "Unde doriţi să ajungeti?".

#2. În timpul comenzii:
"Doriţi un post de radio?" / "Doriţi să ascultaţi nişte muzică? Dacă da, ce radio doriţi?" / "Aţi dori un post de radio anume?".

#3. La finalizarea comenzii:
"O zi (sau seara) bună!" / "Sper că v-am fost de folos!" / "Apelaţi la noi oricand!".

(!) Grosolănia nu este acceptată în această facţiune.
Aveţi responsabilitatea de a merge pe principiul: "Clientul nostru, seful nostru!"

Informatii pentru pretendenţii Taxi Company

În momentul în care aţi fost acceptat trebuie sa fiţi pregătiţi să susţineţi testul pentru intrarea in facţiune, dacă aţi aplicat la această facţiune vine de la sine ca voi cunoaşteţi regulamentul si informaţiile de care aveţi nevoie pentru a intra in aceasta.
Încercaţi să îndepărtaţi toate mijloacele ce ar putea duce la deconectarea voastră de pe server în timpul testului, dacă vă deconectaţi în orice fel veţi fi respins.
Încercaţi să scrieţi corect gramatical in timpul testului, (folosiţi virgula, scrieţi cuvintele întregi), avem dreptul de a ne selecta membrii după orice fel de criteriu.
Dacă veţi fi acceptat nu este nevoie să cautaţi un tester, liderul / co-liderul va trimite automat un tester către dumneavoastră.
Dacă în timpul testului veţi greşi, nu solicitaţi răspunsul corect, veţi primi răspunsurile corecte la finalul testului.
[/color]

Try.

Mesaje : 7
Data de inscriere : 17/09/2016

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum